درخشش آثار استادان دانشگاه در سومین دورۀ انتخاب کتاب‌های برگزیدۀ دانشگاهی

آثار استادان دانشگاه شهید بهشتی در سومین دورۀ انتخاب کتاب‌های برگزیدۀ دانشگاهی برگزیده شدند.

براساس اعلام مرکز نشر آثار علمی دانشگاه، کتاب «تبارشناسی تاریخی اتحادیۀ ایل شاهسون بغدادی: طایفه‌ای - فرهنگی» اثر دکتر عطاءالله حسنی، «اصول مهندسی نرم‌افزار پیشرفته برای مواجهه با پیچیدگی» اثر مشترک دکتر فریدون شمس علیئی و دکتر دلارام گلپایگانی و «درآمدی بر روش‌ها و فنون برنامه‌ریزی با تأکید ویژه بر برنامه‌ریزی شهری (جلد 1، 2 و 3)» اثر دکتر زهره عبدی دانشپور به عنوان آثار برتر در سومین دورۀ انتخاب کتاب‌های برگزیدۀ دانشگاهی معرفی شدند.

سومین دورۀ انتخاب و معرفی کتاب برگزیدۀ دانشگاهی و معرفی ناشر پیشکسوت دانشگاهی پنجشنبه (26 آبان‌ماه) با حضور یاسر احمدوند، معاون فرهنگی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، کاظم آرمان‌پور، مدیرمسئول انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی و جمعی از ناشران و نویسندگان کتاب‌های دانشگاهی در سرای اهل قلم، موسسۀ خانه کتاب و ادبیات ایران برگزار شد.

انجمن فرهنگی ناشران دانشگاهی که با هدف هم‌اندیشی ناشران دانشگاهی و ایجاد سازمان حرفه‌ای نشر و تشویق برای خلق آثار بیشتر و مطلوب‌تر سال 1382 شکل گرفت، موضوع انتخاب و معرفی کتاب و ناشران برگزیدۀ دانشگاهی را در اساسنامۀ خود مطرح نمود. کتاب‌های ارسال شده به این جشنواره (که کتاب‌های تألیفی منتشرشده در سال 1400 بودند) در سه مرحله و براساس معیارهایی چون محتوای نوآورانه و متناسب با نیازهای علمی و فرهنگی کشور، نگارش و ویرایش متن یا تولید فرهنگی و کیفیت ارائۀ اثر از نظر تولید فنی (حروف‌نگاری، صفحه‌آرایی، طراحی جلد) مورد ارزیابی قرار گرفتند و در نهایت هشت عنوان در چهار حوزۀ علوم اجتماعی، تاریخ و جغرافیا، ادبیات و روانشناسی انتخاب شدند که سه عنوان آن متعلق به انتشارات دانشگاه شهید بهشتی بود.

سومین دورۀ کتاب برگزیدۀ دانشگاهی همزمان با چهارمین جشنوارۀ ملی نشر دانشگاهی، مصادف با سی‌اُمین دورۀ هفتۀ کتاب برگزار شد. ​​​​​​​