درخشش کتاب «اصول و کاربردهای کشت بافت گیاهی» در بیست‌وهفتمین جشنوارۀ کتاب سال دانشگاهی

به گزارش مرکز نشر آثار علمی دانشگاه، کتاب «اصول و کاربردهای کشت بافت گیاهی» نوشتۀ دکتر مسعود توحیدفر، دکتر رضوان‌السادات کازرونیان و صغری خلیلی در بیست‌وهفتمین جشنوارۀ کتاب سال دانشگاهی برگزیده شد. این جشنواره که همه ساله با اهداف علمی و فرهنگی خود و به‌منظور بررسی کتاب‌های منتشرشده در حوزه نشر دانشگاهی و ترغیب نویسندگان و مترجمان به تولید آثار فاخر و منابع علمی مورد نیاز جامعه علمی و دانشگاهی کشور توسط مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران برگزار می‌شود، با توجه به مشکلات عدیدۀ پیش روی ناشران، در سه سال اخیر امکان برگزاری نیافت. در سال جاری به همت مؤسسه انتشارات دانشگاه تهران این جشنواره برگزار شد و کتاب‌هایی که در حوزه تولید، حمایت از تولید و تولید دانش‌بنیان تألیف شده بودند بررسی و مورد تقدیر قرار گرفتند که در این میان کتاب «اصول و کاربردهای کشت بافت گیاهی» نوشتۀ دکتر مسعود توحیدفر، دکتر رضوان‌السادات کازرونیان و صغری خلیلی به‌عنوان کتاب برگزیده در گروه کشاورزی و محیط زیست معرفی گردید.

مرکز نشر آثار علمی به‌نوبۀ خود این موفقیت ارزشمند را به جناب آقای دکتر توحیدفر و همکاران محترمشان و نیز دانشکدۀ علوم و فناوری زیستی تبریک عرض می‌نماید.